Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilköy Konutları 2 hemen teslim

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Yeşilköy Konutları 2 projesi hayata geçirildi. Yakınca mevkiinde konumlandırılmış olan proje Yeşilyurt İnşaat imzası ile inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, bu yönden bölgedeki diğer projelerden sıyrılıyor. Bahsi geçen proje, özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Proje toplamda 6 bin 773 metrekarelik arsa alanında inşa edilmiş durumda. Modern mimarisi ile alıcıların ilgisini çeken projede dairelerin yanı sıra mağaza ve bir adet de iş merkezi yer alıyor. Proje toplamda iki bloktan meydana geliyor. Peyzaj alanları ile dikkat çeken projede 5 bin 283 metrekarelik alan yeşil alanlara ayrılmış durumda. Projede 56 adet daire, 2 adet mağaza ve 1 adet de iş merkezi bulunuyor. Projede yer alan konutlar on katlı olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Yeşilköy Konutları 2 projesindeki konutlar Yakınca Mahallesi, Yakıkent Caddesi, No:101/3’te yükselmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde bir plandan oluşacak şekilde tasarlandı. Yeşilköy Konutları 2 projesinde yer alan dairelerin tümü 4+1 konut tipinde inşa edilmiş durumda. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 197 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Aile yaşamına uygun olarak inşa edilmiş olan konutların fiyatları iki farklı seçenekten başlayarak alıcılarına sunuluyor. Yeşilköy Konutları 2 projesinde 4+1 dairelerin fiyatları 320 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların bir kısmı ise 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 22 50