Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilli Residence konutları oturuma hazır olarak satışa çıktı

Yeşeren İnşaat, Kahramanmaraş Onikşubat satılık daire seçenekleri arasına bir yenisi ekledi! Yeşilli Residence konutları taşınmak için müsait durumdadır ve krediye uygun olarak satışa çıkmıştır. Bu daireler 4 + 1 odaya sahip olmakla birlikte brüt 230 m2, net 170 m2 büyüklüğündedir. Ayrıca tüm daire seçenekleri çift banyoludur. Toplamda 72 dairenin yer aldığı 4 blokta ise çift asansör bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde ise kapalı yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanı, egzersiz alanı ve oturma alanları mevcuttur. Yeni konut projelerinin hepsinde mevcut olmayan güvenlik hizmeti ve kapıcı hizmeti de konutların sahip olduğu önemli imkanlar arasındadır.

Güney, Batı ve Doğu cephelerine nazır olabilen bu dairelerde Wi – Fi altyapısı, gelişmiş yalıtıma sahip pencereler ve duvarlar, kaliteli parke ve seramik zeminler vardır. Bununla birlikte duvar boyaları son derece kalitelidir ve suya karşı dayanıklıdır. Daha pek çok teknik detaya sahip olan Yeşilli konutları sahiplerini beklemektedir.

Proje arazisi nerededir? Yeşilli Residence nasıl bir konumdadır?

Projenin gerçekleşmiş olduğu yer, Kahramanmaraş’ın en büyük ilçesi olan Onikişubat’tır. Yaklaşık 360 bin kişilik nüfusu bulunan ilçenin adı da dikkat çekmektedir. Bu isim, şehrin 12 Şubat 1920 tarihinde Fransız işgalinden kurtulması ile alakalıdır. Kahramanmaraş’ın tarihini temsil eden bu büyük ilçe son derece güvenli ve gelişmiş bir durumdadır.

  1. Sokak üzerinde yükselen Yeşilli Residence konutları; Abdurrahim Karakoç Ortaokulu ve Kahramanmaraş Spor Lisesi ile çok yakın mesafededir. Bununla beraber 26, 34 ve 37 No’lu Aile Sağlığı Merkezleri, Rahman Camii, BİM, Akmansoy ve A 101 market şubeleri de çok yakındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yeşilli Residene satılık daire fiyatları 700 bin TL ile 720 bin TL civarında değişmektedir. Ayrıca bu 4 + 1 daireler hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 534 289 97 03 numarasına ulaşılmalıdır.

Diğer proje haberler için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version