Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşiltepe Villaları Didim projesinde satışlar devam ediyor

Yeşiltepe Villaları Didim projesi Aydın İli, Didim İlçesi’nde hayata geçirilmektedir.  Didim villa projesinde yer alan villaların büyüklükleri brüt olarak 350 metrekare, net olarak ise 240 metrekaredir. Projedeki villalar bahçesi ve aynı zamanda geniş havuzuyla ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. villa projesi içerisinde yer alan villaların içi ve dışı modern tarza göre düzenlenmektedir. Söz konusu proje Prestige İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Projenin özellikleri neler?

Yeşiltepe villaları Didim projesi modern tarzda inşa edilmektedir. Ayrıca projede yer alan villalar 4+1 tipinde tasarlanmış olup villaların 3 adet banyosu bulunmaktadır. Tek katlı villalardan meydana gelen projedeki villalarda ısıtma, klima aracılığı ile sağlanmaktadır. Villa projesinde ayrıca bir çok özelliklerde sunmaktadır.

Yeşiltepe villaları Didim ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır. Ayrıca 4 + 1 tip villalar net 240 metrekare kullanım alanına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda Akbük sahiline de araç ile çok kısa bir sürede ulaşmanız mümkündür. Doğa ile iç içe olan bu ev konumu evin içerisine ayrı bir ferahlık katmaktadır. Güneş alan odaları geniş ve ferah olmasından sonra en önemli ayrıntıdır. Aynı zamanda artı olarak 3 banyosu bulunmaktadır. Kendine ait bahçe ve havuzu da evi daha da güzel kılmaktadır. Müstakil özel otoparkta müşteri memnuniyeti için oldukça önemlidir. 24 saat site güvenliği sayesinde güvenli bir ortam sunmaktadır.

Didim villa projesinde yer alan brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villalar 2 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Yeşiltepe Valileri Didim Konumu Hakkında

Yeşiltepe villaları Didim ulaşım olarak oldukça kolay bir konuma sahiptir. Aynı zamanda çevresi yeşilliklerle kaplı olan bu alanda ilanda verilen ev gibi birçok villa bulunmaktadır. İhtiyaçların kolay bir şekilde ulaşım sayesinde ev sahipleri karşılayabilir. Bu villalar kendisine ait araba park etme yeri sayesinde de araç sahiplerine kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda her türlü araçların kullanımına açık olan yolları da ulaşım için oldukça iyi bir tercihtir.

Genel olarak villa özelliğini ziyaret ederek de detaylı bir biçimde görebilir, konumu evin iç yapısı ve dış yapısını ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 (543) 622 74 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version