Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşiltepe Villaları Didim Satışları Devam Ediyor

Villa konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Ak-Yeniköy Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesinde daire satışları da devam etmektedir. Yeşiltepe Villaları Didim projesinde yer alan daire tipleri nelerdir? Dairelerin büyüklükleri nedir? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Aydın İli, Didim İlçesi 224 ada, 2 parsel, Yeşiltepe Mevkiinde 700 M² alan üzerinde villa konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi villa olarak inşa edilmektedir. Aynı zamanda konut projesi Akbük Sahiline yakın bir alanda bulunmaktadır.

Yeşiltepe Villaları Didim projesinde tek tip dair seçeneği yer almaktadır. Konut projesinde bu villalar 4+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Villaların büyüklükleri ise brüt 350 metrekare, net ise 240 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projede yer alan villalarda müstakil havuz, müstakil özel otopark, 24 saat site güvenliği ve kamera sistemi yer almaktadır. Bunun yanı sıra Didim konut projesi, doğa ile iç içe, bol oksijenli ,muhteşem bir lokasyonda yer almaktadır.

Yeşiltepe Villaları Didim Fiyatları Ne Kadar?

Didim konut projesinde yer alan villalar, tek tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Bu kapsamda projede yer alan villaların fiyatları 2.100.000 TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Yeşiltepe Villaları Didim konut projesi Akbük Sahiline araç ile 10 dakika mesafede yer almaktadır. Villalar, doğa ile iç içe olan muhteşem bir lokasyonda yer almaktadır. Özel havuza ve bahçeye sahip olunması ile ön plana çıkmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 256 813 3963 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…