Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Su projesinde vade farksız taksitlendirme

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Mesa Mesken ve Nurol GYO ortaklığıyla inşa edilen Yeşilyaka Su konut projesi, toplam 650 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

472 villanın bulunduğu projede; 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte konut seçenekleri var. Konut projesindeki villaların büyüklükleri, 148 metrekare ila 400 metrekare arasında değişiyor.

Lüks konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Konut projesinin fiyat bilgisi

Yeşilyaka Su adlı lüks konut projesindeki villaların fiyatları, 3 milyon 45 bin TL ila 5 milyon 600 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde yüzde 25 peşinat vererek kalan kısım üzerinden bir yıl sonra yüzde 25’lik ara ödeme isteniyor. Bundan sonra kalan kısmı da 24 ay vade farksız taksitlendirebilmek mümkün.

Konut projesindeki sosyal donatı olanakları

Yeşilyaka Su konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Konut projesi, geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Su depolu ve jeneratörlü projede, intercom sistemi ve merkezi ısıtma sistemi bulunuyor. Konut projesinde merkezi klima da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Lüks konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, oldukça sessiz ve sakin bir konumda inşa ediliyor. Yeşilyaka Su konut projesi, Karaağaç Mah. Sırtköy Blv. No: 16/A 34500 Büyükçekmece/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 0 986 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.