Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Su projesinde yüzde 25 peşinatla ödeme

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Mesa Mesken ve Nurol GYO imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su konut projesi, toplam 650 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

472 üniteden meydana gelen projede; 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte konut tipleri bulunuyor. Proje, bir villa projesi olarak hayata geçiriliyor. Projedeki konutların büyüklükleri 148 metrekare ila 400 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yeşilyaka Su konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki konutların fiyatları 3 milyon 553 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinat verip kalan kısım üzerinden 1 yıl sonra yüzde 25’lik ara ödeme isteniyor. Kalan kısmı ise 24 ay vade farksız taksitlendirebilmek mümkün. Şık ve modern tasarımlı projede, kişiye özel ödeme seçeneklerinden de yararlanılıyor.

Yeşilyaka Su konut projesi sosyal donatı olanakları

Geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi sosyal donatı olanakları var.

Su depolu ve jeneratörlü olan projede, intercom sistemi ve merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Projede merkezi klima da yer alıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki villa projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Huzur dolu bir konumda hayata geçirilen proje, yeşil dostu olarak yapılıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje; Alkent 2000 projesine birkaç yüz metrelik mesafede yükseliyor. Proje; E-80 Otoyolu ile Büyükçekmece Gölü arasında yükseliyor. Şehir merkezine oldukça uzak olan ve yakınlarında toplu taşıma olanağı da bulunmayan proje, Akbatı AVM’ye de 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Yeşilyaka Su konut projesi, Karaağaç Mah. Sırtköy Blv. No: 16/A 34500 Büyükçekmece/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 0 986 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.