Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışta

Gayrimenkul sektörünün seçkin firmaları MESA ve NUROL firmalarının hayata geçireceği Yeşilyaka Su projesi büyük ilgi görmektedir. Proje, doğanın kendisini yenileme gücünden ilham alarak hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda projenin yeni etabı, firmanın sunduğu esnek vade ve hemen teslim avantajlarıyla sahiplerini bekliyor.

Yeşilyaka projesi İstanbul’da gerçek bahçeli yaşam konseptini farklı ayrıcalıklar ile sunmaktadır. Yeşilyaka Su projesi karşılaştığı büyük ilgi karşısında müşterilere esnek vade ve hemen teslim avantajları sunmuştur.

Eşsiz büyüklükte müstakil bahçe ve teraslar

Yeşilkaya Su projesi, Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan 157 bin metrekarelik yeşil alanla çevrilmiş bir projedir. Konut projesi sahip olduğu göl manzarası ve temiz hava ile görenleri büyülemektedir. Ayrıca villaların müstakil bahçeleri ve terasları eşsiz yeşil alanlarıyla beraber ev sahiplerine doğayla temasta olacakları alanlar sağlamaktadır.

Yeşilkaya Su projesinde tek ve iki katlı 8 farklı tipte villa yer almaktadır. Bu villaların büyüklükleri 226 metrekare ile 440 metrekare arasında değişmektedir. Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Projenin içerisinde yer alan Yeşilyaka Su projesi Sosyal Tesisi 4 bin 500 metrekarelik bir alana sahiptir. Bu sosyal tesis içerisinde açık-kapalı yüzme havuzları, spor salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve daha pek çok alan yer almaktadır. Çocuk oyun alanları, kafe, restoran, teniz kortu ve basketbol sahalarının dışında dinlenme alanları, buluşma ve seyir noktaları da proje sakinlerine sunulmaktadır. Projede toplam 22 bin metrekarelik ortak kullanımda göletler, süs havuzları da bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde herkesin vakit geçirebileceği yüzme havuzları ve açık hava sinema salonu da bulunmaktadır.

Yeşilyaka Su konumuyla büyük avantaj sağlıyor

Yeşilyaka Su projesi, şehrin kalabalığından ve stresinden uzakta bir konuma sahiptir. Proje  yalnızca müstakil villalardan meydana gelmektedir. Trafikten uzak, Avrupa’nın nezih ve sakin mevkilerinden Büyükçekmece Karaağaç’da yer almaktadır. Ayrıca proje, TEM gişelerine, İstanbul Havaalanı ve ana noktalara kolay ulaşım fırsatı da sunmaktadır. Bunların yanı sıra Türkiye’nin ilk Avrupa standartlarındaki film stüdyolarının da yakınında konumlandırılmıştır.

MESA ve NUROL firmalarının ortaklığıyla hayata geçirilen proje, 3. Havaalanı ve Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi yükselen bölgelere komşu konumdadır. Ayrıca Hadımköy Otoyolu gişesine 5 dakika, Maslak-Levent’e 45 dakika, İstanbul Havaalanına 30 dakika mesafededir. Alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafede olan projenin çevresinde eğitim kurumları ve hastaneler de yer almaktadır.

Diğer emlak konut haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version