Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyaka Su yeni etap villaları satışta

Büyükçekmece villa projesi Mesa Mesken ve Nurol GYO ortak girişimi tarafından İstanbul, Büyükçekmece’de hayata geçirilmektedir. Yeşilyaka Su projesinin yeni etabında yer alan villalar yoğun talep üzerine satışa sunulmuştur. Proje dahilinde sınırlı sayıda satışa sunulan villaların teslim tarihi Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede satışa çıkan villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 olarak tasarlanmıştır. Konutların büyüklükleri 140 metrekareden başlamaktadır.  Villa projesinde 2 bin 500 metrekare sosyal tesis yer almaktadır. Ayrıca 180 bin metrekare peyzaj alanı da bulunmaktadır. Villalar tek katlı ve çift katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Yeşilyaka Su Projesi içerisinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, Fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tenis, basketbol, sahaları bulunmaktadır. Ayrıca kafe, restoran, koru ve yürüyüş alanları, gölet, açık hava sineması gibi sosyal alanlar mevcuttur. Çocuk oyun alanları, dinlenme, buluşma ve seyir noktaları bulunmaktadır.

Yeşilyaka Su projesi fiyatları ve konumu hakkında

Konutlar, Halkbankası konut kredisine uygun olarak satışa sunulmaktadır. Söz konusu villaların fiyatları 6 milyon 764 bin TL ile 8 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir. Fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişmektedir ve konutların büyüklükleri 140 metrekareden başlamaktadır. Firma bünyesinde 24 ay vade ile ödeme fırsatı projede sunulmaktadır. Bu etap gelen yoğun talep üzerine daha erken satışa sunulmuştur.

Proje nerede yer alıyor?

İstanbul, Büyükçekmece’de bulunan Yeşilyaka Su projesi, Bahçeşehir’e 10 dakika, Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, West İstanbul Marina’ya 20 dakika, Güzelce Marina’ya 20 dakika, Maslak, Levent’e 45 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 986 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…