Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yeşilyaka Su’da indirim fırsatı

Mesa ve Nurol ortaklığı tarafından İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Büyükçekmece Gölü çevresinde hayata geçirilen Yeşilyaka projesinin yeni etabı olan Yeşilyaka Su projesinde peşin satın alımlarda indirim fırsatları sunuluyor.

Yeşil Yaka Koru projesinin yeni etabı olan Yeşilyaka Su projesinde lansman öncesi satış avantajları ile alıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yeşilyaka Su projesinde peşin satın alım yapılması durumunda yüzde 15 + 10 indirim ve yüzde 1 KDV avantajı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yeşilyaka Su projesinde Yüzde 1 KDV avantajı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan villaların fiyatları ise 1 milyon 790 bin TL’den başlıyor.

Yeşilyaka Koru projesinin ilk bölümünde yer alan 56 adet villa Ekim 2017 tarihinde hayat başlarken, ikinci etap teslimleri Mayıs 2018’ tarihinde, 3. Etap teslimleri ise Ağustos 2018 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

320 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşilyaka Koru projesi 272 metrekare tek katlı villalardan 380 metrekare dublekslere kadar değişen farklı büyüklüğe sahip toplam 173 adet villadan meydana geliyor.

Yeşilyaka Koru projesinde yer alan villalar 2 milyon 520 bin TL ile 3 milyon 900 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Maslak ve Levent’e 45 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Mall of İstanbul’a 15 dakika mesafede yer alan Yeşilyaka projesi Büyükçekmece Marina, Marmara Forum ve Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye ise sadece 10 dakika mesafede yer almaktadır.

Yeşilyaka Koru projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve mini futbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk Hamamı gibi sosyal alanlar yer almaktadır.