Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyurt Vip Villaları satışları devam ediyor

Deva Girim firması güvencesiyle satışa çıkmış durumdaki Yeşilyurt Vip Villaları süper lüks olanaklarıyla sahiplerini bekliyor.  Konut projesi Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Mullakasım Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede villaların iç özellikleri nasıl? Projenin ödeme seçenekleri neler? Villa fiyatları ne kadar? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Yeşilyurt Vip Villaları daire seçenekleri

Projede brüt 224 net ise 155 metrekare genişliğinde 3+1 satılık villalar mevcut. Proje kapsamındaki villalar yerden ısıtma sistemiyle ısınıyor. İki katlı villalar şeklindeki projede kat planlarını proje internet sayfasından görüntülemeniz mümkün. Bununla birlikte zemin katında geniş bahçesine sahip projede konforunuz için gerekli olan her şey düşünülmüş durumda.

İki katlı olarak hayata geçirilen villaların zemin katında 43.01 metrekare garaj, 32.60 metrekare teras bulunuyor. Ayrıca villaların zemin katında 52.06 metrekare salon, antre, kiler ve wc mevcuttur. Birinci katta ise 19.73 metrekare ebeveyn yatak odası, giyinme bölümü, ebeveyn banyosu, 2 adet oda mevcuttur. Ayrıca birinci katta 15.52 metrekare hol, çamaşır dolabı bölümü, banyo da yer almaktadır.

Projede Villa fiyatları ne kadar?

Yeşilyurt Vip Villaları projesinde yer alan brüt 224 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 villalar 2 milyon  250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Konut kredisi kapsamına girmeyen projede görüntülü arama ile gezme hizmeti de mevcut değil. Projede villaları takas yöntemiyle de satı almanız mümkün. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 499 60 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca proje adresi ise Yeşilyurt Konutları, Mullakasım Mahallesi, 44900 Yeşilyurt / Malatya olarak belirtiliyor.

Diğer proje haberleri için tıklayın…