Kategoriler
Proje Haberleri

Yetiş Life Konutları satışları devam ediyor

Yetiş Life Konutları projesi, lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Denizli Pamukkale’de bulunan proje, Yetiş Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca sitede 3 artı 1 konutlar sizler için satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 3 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Bu 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 155 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Projenin kat yüksekliği 3.00 metre
uzunluğundadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark mevcuttur. Ayrıca sitede çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Legrand marka akıllı ev sistemi bulunmaktadır.

Mutfakta, çimstone kuvars tezgah ve lake dolap özellikleri mevcuttur. Bunun yanı sıra ebeveyn banyosu içerisinde; duşakabin, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında giyinme odası mevcuttur. Zeminler komple birinci sınıf işçilikle yapılmaktadır. Bunların dışında, vestiyer, spot ve led aydınlatmalar, bireysel ısınma, yerden ısıtma ve otomatik panjur sistemi gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri mevcuttur.

Yetiş Life Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Yetiş Life Konutları projesi, Denizli Pamukkale’de Zeytinköy Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projedeki fiyatlar kat, cephe ve konuma göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 155 ile 160 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 900.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 400.000 TL kredi imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (258) 213 30 21/0 (258) 213 30 21 veya 0 (506) 389 31 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…