Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Elit satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Yiğitpark Elit satılık daire fiyatları Sakarya’da hayata geçen bu projenin kalitesini yansıtmaktadır. Bununla birlikte tüm daireler krediye uygundur. Dairelerin büyüklükleri yaklaşık olarak brüt 150 metrekare – net 130 metrekare ölçüsündedir. Ebeveyn banyosuna sahip olan bu 3 + 1 odalı dairelerin yerden ısıtma sistemi, elektronik panjur sistemi, camlı balkonu ve daha pek çok özelliği vardır. Örneğin dairelerin tüm musluk bataryaları ECA markalıdır. İç kapılar ise lake kaplamaya sahiptir. Bununla birlikte dijital seramik zeminler ve kaliteli spot aydınlatmalar da önemli ayrıntılardır.

Seramik dış cephe kaplamaları ve yalıtım özellikleri, dairelerin konforunu yükseltmektedir. Ankastre mutfak seti ise Franke markalıdır ve tüm ürünler çok kullanışlıdır. Güvenlik personeli tarafından korunan site alanında ise kamera sistemi, çocuk parkı ve çok sayıda kamelya vardır. Ayrıca konut fiyatları 925 bin TL’den başlamaktadır.

Proje konumu neresidir?

Yiğitler İnşaat kalitesi ile hayata geçen bu proje Sakarya – Odunpazarı’nın yeni projeleri arasında bulunur. Tam 32 dairenin bulunduğu site alanı, Ender Sokak ile 5617. Sokak arasındadır. Ayrıca Nilüfer Caddesi’ne yürüme mesafesinde kalan bu konum, aynı zamanda şu yerlerin de yakın mesafesindedir:

  • TOKİ Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi
  • Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu
  • Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu
  • Vadişehir Aile Sağlığı Merkezi
  • Şok, Migros, Çağdaş Market şubeleri
  • Tilla City AVM
  • Profesör Doktor Türkan Saylan Parkı
  • Şehit Mustafa Kirazıoğlu Parkı

Bu yerlere yakın olmasıyla birlikte, proje alanının nezih bir bölgede bulunuşu da dikkat çekmektedir. Ayrıca ulaşım olanakları bu bölgede gelişmiş bir düzeye sahip olmaktadır. Vadişehir Mahallesi’nin bu konutları, şehrin en avantajlı ve güzel daireleri arasındadır.

Yiğitpark Elit konutları hakkında detaylı bilgi

Yiğitler İnşaat’ın bu projesi hakkında detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar 0 530 643 07 09 numarasına ulaşabilir. Ayrıca Yiğitpark Elit gibi Sakarya konumunda hayata geçen diğer bazı projeler şunlardır:

Bununla birlikte diğer konut projelerini incelemek isteyenler BURAYA tıklayabilir…

Exit mobile version