Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Elit satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yiğitpark Elit projesi, Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Eskişehir’in oldukçaişlek bir bölgesinde yer alan bu konutlar, donanım ve sosyal imkanları açısından çok gelişmiştir. Dairelerin büyüklükleri brüt 150 metrekare, net 130 metrekaredir. Yerden ısıtma altyapısı bulunan bu konutlarda, ebeveyn banyosu ile birlikte 2 banyo mevcuttur. Ayrıca tüm daireler balkonludur. Görüntülü diyafon sistemi, panjur, kaliteli mutfak ve banyo dolapları ise dairelerin önemli özelliklerindendir. Bununla birlikte site alanında yer alan otomatik kapılı garajlar, kamelyalar ve çocuk oyun alanları konforu artırmaktadır. Dolayısıyla bu proje, “Eskişehir Odunpazarı satılık ev” ilanları arasında önemli bir yere sahiptir.

Kombi ve Wi – Fi altyapısı mevcut olan bu daireler ısı yalıtımına sahip olmaktadır. Kaliteli çelik kapılar ise her türlü zorlamaya ve darbeye karşı son derece dayanıklıdır. Tüm boya işleri sonlanmış olan Yiğitpark Elit konutları, spot aydınlatmalara ve kablo TV altyapısına da sahiptir.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Yiğitler İnşaat’ın en yeni projelerinden olan Elit projesi, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yer almaktadır. Bloklar, Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Ender Sokak üzerindedir. Ayrıca bu civarda pek çok otobüs durağı, market, AVM ve sağlık merkezi vardır. Site alanı yakınlarındaki eğitim kurumları ise Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu, Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi, Lamia Dayanç Anaokulu ve Özel Şehir Koleji Ortaokulu’dur. Bunlarla birlikte BİM, Şok, Ekomini, Çağdaş marketleri ve Tilia City AVM, konutlara yakın olan alışveriş merkezleridir. En yakın sağlık kurumları ise Ihlamurkent Aile Sağlığı Merkezi ile Vadişehir Aile Sağlığı Merkezi olmaktadır.

Yiğitpark Elit satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yiğitpark Elit projesindeki daireler 3 + 1 odalıdır. Bu dairelerin hepsi, 825.000 TL’den başlayan fiyatlar ile piyasaya çıkmıştır. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için 0 530 643 07 09 numarası iletişime açıktır.