Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yiğitpark Hakim Konakları sade ve modern donatılarıyla yükseliyor

Modern konsepti ve yeşil peyzajı ile Eskişehir’e konumlandırılan Yiğitpark Hakim Konakları projesi, yeni yapısıyla inşa ediliyor. Söz konusu projede, az sayıda konut bulunurken site alanında çocuk oyun alanları ve basketbol sahası daire sakinlerinin hizmetinde bulunuyor.

Sade yapısı ve yeşil alanlarıyla huzurlu yaşamın kapılarını aralayan proje, altı blok içerisinde toplam 48 adet daireyi barındırıyor. Vadişehir Mahallesi’nde yükselmekte olan projede 157 metrekare büyüklüğünde, üç oda ve bir salonlu daireler kuruluyor.

Her daireye ikişer adet aracın sığabileceği kapalı garajın düşmekte olduğu projedeki konutların tesliminin 2022 yılının ocak ayında yapılması bekleniyor. Arabacılar Bulvarı’na kısa mesafede yer alan proje, ortaokul ve kolej gibi birçok eğitim kurumuna kısa mesafelerde bulunmakta.

Yiğitpark Hakim Konakları projesinde daireler

Yiğitler İnşaat tarafından kurulmakta olan projedeki evlerde çamaşır odası ve ebeveyn banyosu bulunuyor. Dairelerinde yerden ısıtma sisteminin yer almakta olduğu projedeki evlerin ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilmesi bekleniyor.

Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine konumlandırılmakta olan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler, 825 bin Türk lirası değerinden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bahsi geçmekte olan projedeki daire alımlarında, ödeme kolaylığı sağlamak için  kişiye özel plan seçenekleri sunuluyor.

Proje her yere yakın bir adreste inşa ediliyor

Söz konusu olan konut projesinin site alanına kamelyalar ve çocuk parkı da yer yerleştiriliyor. Dolmuş durağına da 10 dakikalık mesafe içerisinde yer alan Yiğitpark Hakim Konakları projesinin çevresinde halı saha, market, fırın, park ve camiyi alıyor.

Proje, “Vadişehir Mahallesi, 5481. Sokak, Odunpazarı/Eskişehir” açık adresinde inşa ediliyor. Yiğitler İnşaat tarafından yüklenilmekte olan projenin detaylarına “0222 250 35 00” numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Proje hakkında alternatif olarak aşağıdaki kanallardan da iletişim kurulabiliyor:

Elektronik posta adresi: info@yigitlerinsaat.com.tr

Exit mobile version