Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Hakim Konakları satışa çıktı

Yiğitpark Hakim Konakları, adı dolayısıyla bir villa projesi sanılabilse de 3 + 1 odalı konutlardan meydana gelen bir daire projesidir. Eskişehir satılık daire seçenekleri arasındaki bu daireler, brüt 157 m2 – net 130 m2 büyüklüğe sahip olmaktadır. Ayrıca tüm dairelerin, ebeveyn banyosu ile birlikte 2 adet banyosu bulunur. Spot ve led ışıklandırma, asma tavan, porselen dijital seramik, Quarz Coante marka tezgah ve ECA musluk da mevcuttur. Dairelerin bu özellikleri ile birlikte Lake markalı kapılar, Franke markalı ankastre ürünleri ve uydu altyapısı diğer önemli özelliklerdendir.

Ayrıca site alanında güvenlik hizmeti ve özel kamera imkanı bulunmaktadır. Çocuk oyun parkı ve kapalı garajlar da mevcuttur. Bina sakinlerinin konforu için pek çok detayın yer aldığı bu proje, konumu dolayısıyla dikkat çekmektedir. Çünkü proje alanının çevresinde çok sayıda okul, market şubesi, durak ve diğer siteler vardır. Dolayısıyla bu konutlardan pek çok farklı yere kolayca ulaşmak mümkündür.

Yiğitpark Hakim Konakları nerededir?

Yiğitpark Hakim Konakları, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki Vadişehir Mahallesi’nde yükselmektedir. Bu konutlar, Arabacılar Bulvarı’na bağlanan Fettahoğlu Sokağı’nın civarındadır. Ayrıca Beyzade Konakları, İremsu Konakları ve Es My Life gibi farklı konutlar da bu bölgededir. Vadişehir Aile Sağlığı Merkezi, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Toki Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi de yakın mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Eskişehir satılık daire seçenekleri arasında en yenilerden olan bu konutlar, 825.000 TL’den başlauyan fiyatlara sahiptir. Ayrıca takas yöntemine uygun olmayan Yiğitpark Hakim Konakları, krediye uygun olmaktadır. Yerden ısıtmalı olan ve önemli donanımları bulunan bu daireler, Yiğitler İnşaat’ın iddialı projelerindendir. Ayrıca bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için şu numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0 530 643 07 09
  • 0 222 250 35 00

Buna benzer proje haberleri ile ilgileniyorsanız lütfen buraya tıklayın.