Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldırım Deluxe Alanya özel fırsatlarla satışta

Antalya Alanya konut projesi Yıldırım Mimari firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesinde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat tüm hızıyla devam etmektedir. Deniz manzaralı Yıldırım Deluxe Alanya konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesinde yer alan 510 ada 48 parselde toplamda 11.700 metrekare büyüklüğündeki arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında toplam 216 adet daire yer almaktadır.

Yıldırım Deluxe Alanya, 16,500 metrekarelik alan üzerinde yer alan bir projedir. Projenin %14’lük kısmı inşaat alanı geri kalan kısımları ise yeşil alan ve sosyal alandır. Proje kapsamındaki daireler son derece lüks yapıları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda proje geniş sosyal alanlara da sahiptir. Site içerisinde hamam, sauna, buhar odası, masaj odası ve sinema salonu bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, teniz kortu, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, yürüyüş parkuru, kamelyalar, kütüphane ve barbekü alanları da yer almaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde bahçıvan, kamera sistemleri, otopark, jeneratör ve güvenlik sistemi özellikler de bulunmaktadır.

Proje kapsamında 7 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar, açık mutfaklı ve dubleks seçeneklere sahiptir. Projede 61 metrekareden 135 metrekareye kadar her yaşam şekline uygun 7 tip daire seçeneği bulunmaktadır.

Yıldırım Deluxe Alanya daire fiyatları ne kadar?

Alanya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 948 bin TL’den başlamaktadır. Konut fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 948 bin TL,

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 167 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Yıldırım Deluxe Alanya Avsallar Mahallesinde yer almaktadır. Konum olarak da çarşı merkezde ve denize yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Akdeniz’in Hatta Türkiye’nin en gözde sahillerinden olan İncekum Plajına 7-8 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0242 275 01 00 ve 0555 008 18 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…