Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldırım Palace Alanya yüzde 12 indirim fırsatı ile satışta

Alanya konut projesi Yıldırım Mimari  firması tarafından hayata geçirilecektir. Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar bölgesinde inşa edilecektir. Projede ön hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir. Ancak inşaat çalışmalarına ise 2021 yılı Aralık ayında başlanması planlanmaktadır. Satışların başladığı Yıldırım Palace Alanya projesinde ayrıca lansman dönemine özel fırsatlar da yer almaktadır. Bu fırsatlar arasında ise yüzde 12 indirim fırsatı da yer almaktadır. Ayrıca bir çok fırsat projede yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Antalya konut projesi 10 bin 200 metrekare büyüklüğe sahip alan üzerine inşa edilecektir. Avsallar Mahallesi’nde yer alan arsa üzerinde 3 konut bloğu yer almaktadır. 8’er katlı üç konut bloğunda ise toplam 191 adet konuta yer verilecektir.

Dairelerin detaylarına baktığımızda ise; 1+1 tip daireler brüt 63 metrekare, net ise 55 metrekaredir. İki tip 2+1 dairelerden birincisi 2+1 tip daireler brüt 91 metrekare, net ise 85 metrekare büyüklüğündedir. Diğer 2+1 tip daireler ise brüt 120 metrekare, net ise 115 metrekare olarak tasarlanmıştır. Konut projesindeki 3+1 tip daireler brüt 123 metrekare, net ise 115 metrekare büyüklüğündedir.

Avsallar konut projesinde jeneratör sistemi, hidrofor sistemi, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca projede kişiye özel otopark, çift asansör, yangın merdiveni, uydu sistemi gibi özellikler de yer almaktadır. Sosyal alan olarak ise tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, oyun parkı gibi alanlar yer almaktadır. Konut projesinde ayrıca spor alanı, hamam, sauna, açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Yıldırım Palace Alanya fiyatları ne kadar?

Proje yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda Yıldırım Palace Alanya projesinde satılık daire fiyatları 497 bin TL’den başlamaktadır.

Proje yer alan brüt 63 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin 497 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 91 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

120 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dubleks dairelerin 819 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

123 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin 831 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Satışların başladığı Alanya konut projesinde peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 12 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 25 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı yine projede yer almaktadır. Tüm bu lansman dönemine özel fırsatları ise bir ay boyunca geçerli olacaktır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İncekum plajına 7 dakikalık mesafede yer alan konut projesi Antalya, Alanya, Avsallar Mahallesi’nde yer almaktadır.  Yıldırım Palace Alanya projesine 30 Aralık 2021 tarihinde başlanması planlanmaktadır. Konut projesinin teslim tarihi ise 30 Nisan 2023 tarihi olarak firma tarafından belirlenmiştir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0242 275 01 00 ve 0 555 008 18 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.