Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldırım Panorama Alanya satışları başladı

Yıldırım Panorama Alanya projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıldırım Mimari tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 3.444 metrekare alan üzerine inşa edilmekte olup konum olarak denize yürüme mesafesindedir. Sitede 1 blok ve 65 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.444 metrekare alan üzerine inşa edilmekte olup konum olarak denize yürüme mesafesindedir. Sitede 1 blok ve 65 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 92 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odası, jakuzi ve relax odası bulunmaktadır. Ayrıca kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu ve bahçe satrancı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kafeterya, restaurant, kütüphane, langırt, bilardo, masa tenisi, barbekü ve kamelyalar mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur. Konutlarda akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur.

Yıldırım Panorama Alanya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ultra lüks yapıdaki bu daireler, doğal yaşam ile birlikte masmavi denizin muhteşem manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. İncekum Plajına yalnızca 8 dakikada rahatlıkla ulaşım sağlanabilecek bir konumda yer almaktadır. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları da yakın mesafededir.

Yıldırım Panorama Alanya fiyatları ne kadardır?

Yıldırım Panorama Alanya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 390.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 735.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu fiyatlar peşin alım fiyatları olmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 275 01 00 veya 0 (555) 008 18 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…