Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Bahçelievler Çorum projesinin konutları pazarlık fırsatıyla satışta

Yıldız Bahçelievler Çorum – Merkez’de hayata geçen bir konut projesidir. Yıldız İnşaat şirketi, proje kapsamında konforlu 3 + 1 daireler inşa etmiştir. Hepsinde yalnız 1 banyo mevcut olan bu daireler site alanında bulunmayan bir bloktadır. Ayrıca bloğun çevresi 7 gün 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile gözetilmektedir. Otopark imkanına sahip olan bu dairelerin geniş kiler bölmesi, Türk hamamı tarzında inşa edilmiş banyosu, cam balkonu ve internet altyapısı vardır. Bununla birlikte dairelerde bulunan duşakabin, LED aydınlatma ve ısı yalıtımlı pencereler oldukça kalitelidir.

Krediye uygun olarak satışa çıkan bu dairelerin cadde üzerinde yer alması da önemli bir durumdur. Dolayısıyla bu konutlar, ulaşım imkanlarının ve diğer pek çok sosyal imkanın gelişmiş olduğu bir yerdedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt olarak 150 metrekare, net olarak 140 metrekare ölçüsündedir.

Projenin konutları nerede bulunmaktadır?

Yıldız İnşaat’ın bu projesi, Çorum’un Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Adını da bu mahalleden alan konutlar, Bahabey Caddesi yakınlarındaki Şenyurt 13. Sokak üzerinde yükselmiştir. Hünkar Hacı Bektaş Veli Parkı, Carrefour, Şok, BİM, A 101, Migros, Yunus Market, Bahar Aile Sağlığı Merkezi ve İl Ambülans Servisi Başhekimliği buraya çok yakındır. Bununla birlikte Özel Çoklu Zeka Gündüz Bakımevi, Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu ve Bahçelievler İlkokulu yürüme mesafesindedir.

Yıldız Bahçelievler Çorum satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yıldız Bahçelievler Çorum satılık daire seçenekleri kat ve cephelerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Fiyatlar ise genel olarak 510 bin TL – 750 bin TL arasındadır. Bu konutlar Çorum Bahçelievler satılık daire türlerinin en konforlu ve lüks seçeneklerindendir. Ayrıca daha detaylı bilgi almak için 0539 466 18 67 numarasına ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte 0364 223 19 98 numarası da iletişime açıktır.

Exit mobile version