Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Bahçelievler konutları pazarlık imkanıyla satışta!

Yıldız Bahçelievler projesinin 3 + 1 odalı daireleri satışa çıktı. Özel bir site alanı içerisinde yer almayan 5 katlı blok ise pek çok özelliği dolayısıyla dikkat çekmektedir. Dış cephesi ısı yalıtımına sahip olan blokta, engellilerin de kullanabileceği araç park yerleri mevcuttur. Bununla birlikte, tekerlekli sandalyelerin giriş ve çıkışını kolaylaştıran rampalı bina girişi de bu konuda önemlidir.

Kamera sistemi tarafından 7 / 24 etrafı izlenen bu daireler, ayrıca fiber internet ve kablo TV donanımına sahip olmaktadır. Dayanıklı çelik kapı, görüntülü diyafon, kiler bölmesi, seramik ve ahşap zemin de daire özelliklerindendir. Bununla birlikte, dairelerin hepsi tek banyoludur. Daire büyüklükleri ise brüt 150 metrekare, net 140 metrekaredir. Ayrıca dairelerde doğalgaz kombisi, cam – balkon, TV ünitesi ve dekoratif aydınlatmalar mevcuttur. Yıldız Bahçelievler konutları, konum dolayısıyla da Çorum’daki en iyi konut seçeneklerindendir.

Yıldız Bahçelievler projesi nerededir?

Bu proje, Yıldız İnşaat tarafından Çorum’un merkezinde yükseltilmiştir. Bahçelievler Mahallesi’ndeki Şenyurt 13. Sokak üzerinde yer alan bu konutlara Bahabey Caddesi üzerinden ulaşmak mümkündür. Ayrıca pek çok okul, market, hastane ve ibadethane de bu bölgede yer alır. Örneğin Gökkuşağı Krrş ve Gündüz Bakımevi, Ziya Gökalp İlkokulu, Bahçeşehir İlkokulu ve Eti Anadolu Lisesi, konutlara çok yakındır. Bununla birlikte Carrefour SA, Migros, 1 No’lu Acil Sağlık Merkezi, Bahar Aile Sağlığı Merkezi ve Deniz Taksi Durağı da kısa mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

3 + 1 satılık daire Çorum ilinde en çok talep alan gayrimenkullerdendir. Yıldız Bahçelievler satılık daire fiyatları genel olarak 510.000 – 750.000 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar, dairelerin cephesine ve katına göre farklı olabilir. Dolayısıyla detaylı bilgi almak için şirket ile irtibat kurmak daha doğrudur.

  • Telefon numarası: 0539 466 1867

Benzer içerikler için tıklayınız.

Exit mobile version