Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Park Çorum satışları devam ediyor

Yıldız Park Çorum projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çorum Merkez’de bulunan proje Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Banyolarda Türk hamamı özellikli banyo ve duşakabin bulunmaktadır. Fiber internet, görüntülü diafon sistemi, kiler, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca dekoratif spot aydınlatma ve dekoratif led ışıklar mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve merdiven bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Yıldız Park Çorum konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. 

Yıldız Park Çorum fiyatları ne kadardır?

Yıldız Park Çorum projesinde her katta ve her cephede satışa hazır daireler mevcuttur. Projede bulunan brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL ile 850.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (364) 223 19 98 veya 0 (539) 466 18 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…