Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Park Konutları Ankara projesinde yaşam başladı

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Güneşevler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yıldızpark İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yıldız Park Konutları Ankara konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Altındağ konut projesi Güneşevler Mahallesi’nde yer alan 9 bin 86 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi standartların üstünde yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri teras balkon, kiler, vestiyer, ankastre set, giyinme odası gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu, koridor sensörü, alarmlı çelik kapı gibi özellikler de mevcuttur. Konut projesi sosyal donanımlar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kadın-erkek fitness salonu gibi sosyal alanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra sitede kreş, kütüphane, mescid, basketbol-futbol sahasu, yürüyüş parkuru, oturma alanları gibi olanaklar da mevcuttur.

Sosyal olanaklar açısından zengin olan site kapsamında açık-kapalı, misafir ve engelli otopark, 7/24 güvenlik, site görevlisi, 7/24 kamera, lobi, sedye asansörü gibi hizmetler de mevcuttur. Yıldız Park Konutları Ankara konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 193 metrekare ile 272 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 181 adet daireye yer verilmiştir. Ayrıca dairelerin dışında proje kapsamında 7 adet ticari birimde bulunmaktadır.

Yıldız Park Konutları Ankara Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 170 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Altındağ, Güneşevler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezine 10 dakika, Protokol Yoluna 300 metre, Nata Subayevleri AVM’ye 750 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 338 61 61 ve 0543 218 18 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version