Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldız Premium Çorum satışları devam ediyor

Yıldız Premium Çorum projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çorum Merkez’de bulunan proje Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 161 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Fiber internet, görüntülü diafon sistemi, kiler, vestiyer, mobilya ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Banyolarda Türk hamamı özellikli banyo ve duşakabin bulunmaktadır. Dekoratif spot aydınlatma ve dekoratif led ışıklar mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve merdiven bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Yıldız Premium Çorum konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda civarda market ve park gibi birçok alan mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Yıldız Premium Çorum fiyatları ne kadardır?

Yıldız Premium Çorum projesinde her katta ve her cephede satışa hazır daireler mevcuttur. Projede bulunan, brüt 161 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL ile 550.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (364) 223 19 98 veya 0 (539) 466 18 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version