Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldızlar Mahal Ordu satışları başladı

Yıldızlar Mahal Ordu projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ordu Altınordu’da bulunan proje Yıldızlar Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Karşıyaka’da inşa edilen bu konutlar toplam tek blok 30 daireden oluşmaktadır. Ayrıca proje iki konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede, Karşıyaka Mahallesinde üzerine inşa edilen bu konutlar toplam tek blok 30 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 konut tipine sahiptir. Her katta 2 adet 3+1, 1 adet 2+1 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 121 metrekaredir. 3+1 tip daireler ise brüt 144 metrekaredir. Daireler eşsiz manzaraları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde giyinme odası, ebeveyn banyosu, yerden ısıtma gibi olanaklar da yer almaktadır. Deniz manzaralı site içerisinde açık otopark, çocuk oyun parkı, hidrofor, su deposu gibi olanaklar da bulunmaktadır.

Yıldızlar Mahal Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu Altınordu, Karşıyaka Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, semt pazarı ve park gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Ulaşım konusunda caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Yıldızlar Mahal Ordu fiyatları ne kadardır?

Yıldızlar Mahal Ordu projesinde fiyatlar daire tipine, bulunduğu kat ve manzarasına göre değişmektedir. Projede satışları devam eden;

121 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 560 bin TL,

Brüt 144 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 798 85 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…