Kategoriler
Proje Haberleri

Yılka Smart Evleri satışları devam ediyor

Yılka Smart Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Kartepe’de bulunan proje Yılka İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konutlar ve altlarında mağazalar bulunmaktadır. Bu proje alışveriş ve yaşam karma konut projesidir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Lüks yapıdaki bu projede 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekare ile 121 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 199 ile 200 metrekare olarak satışa sunulmuştur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Her daireye kendi katında kilitli kiler bulunmaktadır. Oda sıcaklıklarını ayrı ayrı ayarlama özelliği mevcuttur. Alan ve hacim olarak çok fazla mutfak dolabı ve mutfak tezgahı bulunmaktadır.

Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca banyolarda su sıcaklıklarını kişiye göre ayarlama ve sabit tutma özelliği mevcuttur. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra birbirini görmeyen balkonlar bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Yılka Smart Evleri nerede yer alıyor?

Yılka Smart Evleri projesi, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar şehir merkezine yakındır ve dağ, park & şehir alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Yılka Smart Evleri fiyatları ne kadar?

Söz konusu projedeki fiyatlar kat, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede, brüt 100 metrekare 2 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklüğü brüt 125 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

150 metrekare brüt alana sahip 3 artı 1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

210 metrekare brüt alana sahip 3 artı 1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 238 metrekare brüt alana sahip 4 artı 1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 817 41 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…