Kategoriler
Proje Haberleri

Yılmaz Taşkent Apartmanı Maltepe’de hayata geçiyor

Yılmaz Taşkent Apartmanı tasarlanan daireleri ile dikkat çekmektedir. İstanbul’un Maltepe İlçesinde yükselen Artan Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Apartman tipi konut projesi, Maltepe İlçesi İdealtepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Yılmaz Taşkent Apartmanı modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Hilton banyo, ankastre mutfak, ebeveyn banyosu, panjur, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Proje aynı zamanda hidrofor, asansör, kamera sistemi, kapalı garaj, jeneratör, su deposu gibi donanımlara sahiptir. İstanbul Maltepe konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 3+1 ve 4+2 tip daireler bulunmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 113 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesi toplam 49 daireden oluşmaktadır.

Yılmaz Taşkent Apartmanı konumu ve fiyatları hakkında

Yılmaz Taşkent Apartmanı konut projesi, İdealtepe Sahil, Hatboyu Yolu Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda proje Marmaray’a 30 mt, sahile 100 mt yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

Brüt 113-124 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 575 bin TL,

240 metrekare büyüklüğündeki 4+2 tip daireler 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, Şubat 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 366 40 02 ve 0532 135 30 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version