Kategoriler
Proje Haberleri

Yılmaz Yapı İmaj Serdivan satışları başladı

Yılmaz Yapı İmaj Serdivan projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sakarya Serdivan’da bulunan proje Yılmaz Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 136 metrekare olmaktadır. Konutların 4 cephesi de açıktır. Üstelik site, ferah yeşil alan içerisinde mükemmel bir konuma sahiptir. Ayrıca çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Mutfak içerisinde lake mutfak dolapları yapılmaktadır. Ayrıca star galaxy granit tezgah kullanılmaktadır. Salon ve mutfak asma tavan, led aydınlatma ve spot aydınlatma özelliklerine sahiptir. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Yılmaz Yapı İmaj Serdivan konumu ve fiyatları hakkında

Yılmaz Yapı İmaj Serdivan projesi, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Köprübaşı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar Cafe&Restaurant, çocuk aktivite kulübü, mağazalar, güzellik merkezi, spor merkezi ve Kipa AVM 5 dakikalık bir uzaklıktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve birçok okula yakın konumdadır.
Projede bulunan, brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 061 49 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…