Kategoriler
Proje Haberleri

Yılmazlar Ahenk Isparta Projesinde Teslimata Özel Fiyatlar!

Isparta İli, Merkez İlçesi, Ayazmana Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yılmazlar İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yılmazlar Ahenk Isparta konut projesinde inşaat çalışmaları bitmiştir. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Isparta konut projesi Ayazmana Mahallesi’nde yer alan 7 bin 200 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmiştir. Üç konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projenin 5000 metrekarelik alanı bahçeye, 3500 metrekarelik alanı ise kapalı otoparka ayrılmıştır. Proje kapsamında her daire bir adet kapalı otopark düşmektedir. Aynı zamanda projede yer alan dairelerin içleri asma tavan, vestiyer, görüntülü diafon, çamaşırlık gibi özelliklere sahiptir. Bunların yanı sıra lavabo dolapları etajer dolap, ebeveyn banyosu gibi donatılar da mevcuttur. Site içerisinde ise kapalı çocuk oyun parkı, açık çocuk oyun alanı, basketbol/voleybol sahası gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca fitness salonu, suni şelale, kamelyalar, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, toplantı ve oyun salon gibi sosyal donatılar da yer almaktadır. 2+1 kapıcı dairesi yer alan sitede güvenlik kulübesi, bahçe sulama sistemi, mescit gibi özellikler de bulunmaktadır.

Yılmazlar Ahenk Isparta konut projesi kapsamında üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 101 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 104 metrekare ile 129 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4+2 dubleks daireler de brüt 290 metrekare ile 330 metrekare arasında brüt alana sahiptir.

Yılmazlar Ahenk Isparta Daire Fiyatları Ne Kadar?

Isparta konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır.

101 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 460 bin TL,

3+1 ve brüt 104-129 metrekare alana sahip daireler 475 bin TL,

290-330 metrekare arasında brüt alana sahip 4+2 dubleks daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Ayazmana Mahallesi, 234. Cadde No:39 Merkez/ Isparta adresinde bulunmaktadır. Ayrıca merkezi konumu itibariyle günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 732 63 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version