Kategoriler
Proje Haberleri

Yonca Rezidans Aydın Satışları Devam Ediyor

Didim konut projesi Altınev İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Yonca Rezidans Aydın projesinde yer alan daire tipleri nelerdir? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevabını haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Didim İlçesi, Altınkum Mahallesi’nde yer alan ara alanı üzerinde yükselmiştir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 2+1 ve 3+1 daire ve dubleksler olarak inşa edilmiştir. Yonca Rezidans Aydın konut projesi inşaat sektöründe ödül almış ilk ve tek yapı unvanına sahiptir. Aynı zamanda konut deprem fore kazıklı ve radyel temelli sağlam bir yapıdır. Ayrıca projede alarm ve kamera sistemi, full akıllı ev sistemi, otomatik perde ve panjur sistemi bulunmaktadır. Merkezi tv ve wi-fi sistemi bulunan proje, doğa ve deniz manzaralı dairelere sahiptir. Üstelik proje de spor salonu, sauna gibi sosyal alanlar da mevcuttur.

Konut projesinde bulunan 2+1 daireler brüt 85-90 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 250 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Yonca Rezidans Aydın Fiyatları Ne Kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda konut fiyatları 950.000 TL’den başlamaktadır.

Brüt 90 metrekare 2+1 daireler 1.050.000 TL’den satılırken, 85 metrekare 2+1 daireler ise 950.000 TL’den satılmaktadır. Bunun yanı sıra brüt 250 metrekare 3+1 daireler ise 1.950.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Altınkum’a 100 m mesafede yer alan proje, Aydın ilinin Didim İlçesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0 (532) 582 31 80” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

 

Exit mobile version