Kategoriler
Proje Haberleri

Yooistanbul fiyat listesi

Ortaköy konut projesi Say Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca konut projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Beşiktaş, Ortaköy,  Levazım Mahallesi’nde yer almaktadır. Yooistanbul Beşiktaş projesinde aynı zamanda kalan son konutların satışları devam ediyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanan proje 22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmiştir. Yooistanbul fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 22 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje sonuçta birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklemektedir.

2020 yılı Ocak ayında yaşamın başladığı Yooistanbul Ortaköy konut projesi 5.5 katlı toplam 11 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görülmektedir. Ayrıca projede yer alan 5.5 katlı 11 konut bloğu içerisinde toplam 117 adet rezidans daire barındıracak şekilde yaşama kazandırılmıştır.

Projede yer alan konutların tavan yüksekliği 3.00 metre yüksekliğinde tasarlanmıştır. İstanbul konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, SPA, hamam, sauna mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, buhar odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, ve 7 / 24 güvenlik gibi özellikler de yer almaktadır.

Yooistanbul daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Yooistanbul Levazım projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca 143 metrekare ile 458 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmış durumdadır.

Projedeki satışları devam eden 2+1 tip daireler 143 metrekare büyüklüğe sahip. Projedeki satışa sunulan 3+1 tip daireler 212 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca satışa sunulan 4+1 tip daireler brüt 236 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca projede 4+ 2 tip daireler 420 metrekare büyüklüğündedir. 5+2 tip daireler ise 458 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Yooistanbul fiyat listesi

Proje yer alan rezidans dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Yooistanbul Konutları projesinde bu kapsamda satılık daire fiyatları 7 milyon bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 143 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 915 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan brüt 212 metrekare 3+1 tip dairenin fiyatları 10 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Satışta olan brüt 236 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daire fiyatları 11 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Projede nerede yer alıyor?

Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen yapıldığı proje Levazım Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Yooistanbul projesi Levazım Mahallesi, Kardelen Sokak, No:10, 34340 Ortaköy  Beşiktaş / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 17 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version