Kategoriler
Proje Haberleri

Yoo İstanbul satışları devam ediyor

Yoo İstanbul projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Beşiktaş İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Say Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Ortaköy vadisinin içinde 22.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde lüks rezidans projesidir. 5.5 katlı 11 adet blok, 117 adet rezidanstan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ortaköy vadisinin içinde 22.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde lüks rezidans projesidir. 5.5 katlı 11 adet blok, 117 adet rezidanstan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 143 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 212 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 236 metrekaredir. 4 artı 2 bahçe katı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 490 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 458 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş kapalı otopark alanları mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve havuz manzaralı son teknoloji fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra SPA alanları, Club House ile açık ve kapalı Kid’s club gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş 16 metrekarelik hizmetli odası mevcuttur. Bütün konutlarda Alman ABB marka, akıllı kontrol imkanları sağlayan otomasyon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca bütün konutlarda merkezi yerden ısıtma ve Fancoil ile soğutma sistemleri yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu, fiber optik internet ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, Blanco evyeler ve Hans-Grohe bataryalar bulunmaktadır. Ayrıca mutfaklar, doğal taş ve mermerlerle döşenmiş olup, Nolte Küchen mutfak mobilya sistemleri mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca doğal taşlarla döşenmiş Duravit banyoların içerisinde; Hansgrohe bataryalar, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Her odada açılabilir pencereler ile kesintisiz Boğaz ve Doğa manzarasına sahiptir. Üstelik geniş cam balkonlar ve teraslar yer almaktadır. Bütün odalarda masif parke yer döşemeleri, bütün ıslak zeminlerde ise doğal taşlar ve mermerler yapılmaktadır. Özel tasarım İtalyan iç ve dış kapılar yer almaktadır.

Yoo İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Levazım Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup eşsiz boğaz, deniz, ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Yoo İstanbul projesinde fiyatlar ne kadardır?

Yooistanbul projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 184 metrekare büyüklüğe sahip 2.5+1 dairelerin fiyatları 15 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 212 metrekare büyüklüğe sahip 2.5+1 tip dairelerin fiyatları 15 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 228 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 dairelerin fiyatları 22 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 420 metrekare büyüklüğe sahip 4+ 2 bahçe dubleksi dairelerin fiyatları 40 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 458 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 penthouse dairelerin fiyatları ise 40 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 275 72 11 veya 0 (533) 604 36 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…