Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yör Palas satışa çıktı

Yör Group, Yöryapı markası ile inşaat sektörüne girdi. Firma tarafından İstanbul Acıbadem’de hayata geçirilen Yör Palas projesini satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Yör Palas Acıbadem projesi Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, Metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, Metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Acıbadem’de akıllı konut projesi olma özelliğini taşıyan Yör Palas’ta siz evinize varmadan yoldayken cep telefonu yada akıllı cihazlarla evinizin ısısını ayarlayabiliyor, klimaları kontrol edebiliyor, ısı, duman ve su dedektörlerini açıp kapatabiliyor.

4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksinden meydana gelen Yör Palas projesi tek blokta toplam 20 adet daire yer alıyor.

Yör Palas projesinde daireler 2017 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Lansmana özel yüzde 10 indirim ve yüzde 25 peşinat sıfır faiz 24 ay vade fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Tel: 0216 912 1 967

Tasinmazhaber.Com