Kategoriler
Toki Haberleri

Yozgat Aydıncık Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yozgat İli, Aydıncık İlçesi’nde yer almaktadır. Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Yozgat Aydıncık Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi yapılmıştır. Yozgat Aydıncık Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş sonucunda belli olacaktır. Yozgat toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları isim listesi sonuçlar açıklandığında web sitemizde yer alacaktır. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Tüm Türkiye’de Toki tarafından hayata geçirilen projelere bir yenisi daha eklenmektedir. Bu şekilde Toki ev sahibi olamayan düşüş gelirli vatandaşlar için konut üretmeye devam ediyor. Bu güne kadar bir çok dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında projeler üretmeye devam etmektedir.

Korona virüs salgını nedeni ile kura çekiliş törenlerine 24 Mart 2020 tarihi itibarı ile ara verilmişti. Ancak vatandaşların katılımı olmadan kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihi itibarı ile yeniden başladı. Böylece Toki kura çekilişlerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlamaya başlanmıştır.

Yozgat İli, Aydıncık İlçesi’nde hayata geçirilen Yozgat Aydıncık 112 adet Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları çekilmeye başlanmıştır. Kura çekilişi 22 Haziran 2021 Salı günü saat 11:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Toplam 112 adet konutun yer verildiği toplu konut projesinde 112 adet konutun kura çekilişi yapılmaktadır. Kura çekilişi yapılan konutları 59 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin 53 tanesi ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Hak sahipliği kura çekilişi bugün saat 13:00’de canlı olarak yayınlanmaya başlamıştır. Kura çekilişi yapıldıktan sonra konut sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi Toki tarafından yayınlanması süreci başlamaktadır.

Projenin kura çekilişi nerede yapılıyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat İli, Aydıncık İlçesi’nde hayata geçirilen Yozgat Aydıncık Toki Konutları projesinde kuralar 22 Haziran 2021 Salı günü gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde 22 Haziran 2021 Salı günü yapılan kura çekilişi ile konut sahipleri belirlenmiştir.

Kura çekilişi Toki’nin Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Kura çekilişi yapıldıktan sonra aynı zamanda Yozgat Aydıncık Toki kura sonuçları isim listesi ilgili yerlerde yayınlanacaktır.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu konut projesinde yer alan konutların iki farklı tip dairelerden meydana gelmektedir. İki farklı tip olarak tasarlanan dairelerden biri 2+1 tipindeki dairelerdir. Diğeri ise 3+1 tipindeki konutlardan meydana gelmektedir. Toplu konut projesinde dairelerin 59 tanesi 2+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca projedeki dairelerin 53 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 76.98 metrekare, net ise 58.90 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 114.33 metrekare, net ise 89.90 metrekare büyüklüğündedir.

Yozgat Aydıncık Toki kura sonuçları

Projede kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Toplu konut projesi ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version