Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Yozgat Çekerek Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat İli, Çekerek İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Yozgat Çekerek Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. İhale Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin İstanbul’da yer alan hizmet binasında yapıldı.

Hayata geçirilecek olan millet bahçesi projesinin ihalesi  06 Temmuz 2020 tarihinde Pazartesi günü Saat: 14:30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonu yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) adresinde yapıldı. İhale Yozgat İli Çekerek İlçesi Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Proje 360 günde teslim edilecek

Yozgat Çekerek Millet Bahçesi projesi içerisinde millet kıraathanesi, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları, piknik alanları gibi sosyal alanlar yer alacak. Projede sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde başlanması gerekiyor. Projeye yer tesliminde başlanması ve projenin 360 takvim gününde bitirilmesi gerekmektedir.

Projede sosyal alanlar yer alacak

173 bin 292 metrekare yüzölçümüne sahip arazi alanı üzerinde hayata geçirilecek olan proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek.  Toki tarafından ihalesi yapılarak hayata geçirilecek olan projede bitkiler, peyzaj alanları, yöreye özgü ürünlerin bulunduğu pazar yeri yer alacak. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, millet kıraathanesi,  dinlenme ve piknik alanları yolları, tematik bitki bahçeleri yer alacak. Projede 1.269 adet ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.  Projenin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapıldı.

Tel: 0212 495 40 40