Kategoriler
Toki Haberleri

Yozgat Sorgun Doğankent Toki kura sonuçları belli oldu

Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent’te hayata geçirilen Yozgat Sorgun Doğankent Toki Konutları projesinde kura çekiliş işlemleri tamamlanmıştır. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişinin ardından Yozgat Sorgun Doğankent Toki kura sonuçları listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacaktır. Kura listesine ulaşmak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kura sonuçlarına yayınlandığında listeler ayrıca web sitemizde yer alacaktır.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent’te yer alan Yozgat Sorgun Doğankent Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları çekilişi yapılmıştır. Ayrıca kura çekilişine konu olan toplam 95 adet konutun sahipleri belli olmuştur.

Yozgat Sorgun Doğankent Toki Konutları projesinde iki farklı daire seçeneğine yer almaktadır. Ayrıca bu daire tiplerinden bir tanesi 2+1, diğeri ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Toplu konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler toplam 79 adettir. Projede yer alan 3+1 tip daireler ise toplam 16 adettir.

Yozgat Sorgun Doğankent Toki Evleri projesinden yer alan 79 adet 2+1 tip dairelere toplam 37 adet başvuru yapılmıştır. Toplu konut projesindeki 16 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 5 adet başvuru yapılmıştır.

Kura çekilişi canlı yayın ile gerçekleşti

Yozgat Sorgun Doğankent Toki Konutları projesinde kura çekilişi 27 Ağustos 2021 tarihinde noter huzurunda yapılmıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmıştır. Kura çekilişi 27 Ağustos 2021 tarihinde Cuma günü Saat 14:00’da başlamıştır.

Toki kura sonuçları belli oldu

Toplamda 95 adet dairenin bulunduğu toplu konut projesinde kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. Kura isim listesi ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde akşam saatlerine doğru yayınlanacaktır. İsim listelerine Toki’nin web sitesi dışında ayrıca web sitemizden de yer alacaktır. Kura çekilişi sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent’te yer alan Yozgat Sorgun Doğankent Toki Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version