Kategoriler
Toki Haberleri

Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi’nde toplu konut projesinin bitiş tarihi

Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut projeleri için harekete geçti. Uluslararası E-88 Karayolu’nun Ankara istikametine doğru konumlandırılan projede inşaatların devam ettirildiği haberi, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer tarafından aktarıldı. İhalesinin geçtiğimiz zaman diliminde tamamlandığına ilişkin verilen bilgilendirme, inşaatların tamamlanma sürecine kadar genişletildi.

Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi konut projesi için seçildi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in verdiği konut proje haberi, ihale sürecinin geçtiğimiz dönemde tamamlanmasıyla birlikte öne çıktı. Saha içinde çalışmaları başlatan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hedefteki bitiş tarihini gelecek yıla almıştır. Başer’in bilgilendirmesine göre, konutlar E-88 Karayolu’nun Ankara istikametine doğru konumlandırıldı. Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi olarak bilinen bölgede tepe üzerinde görünen konut projesi hızla fark ediliyor.

İhale tarihi belirlendi

Başer, Yozgat Merkezli konut projesinin Mutfaoğlu Mahallesi’nde yükseleceği haberini veren isim oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından hayata geçirilen projede toplamda 643 konut, ticaret merkezi ve camii bulunmaktadır. Önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması beklenen proje alanı, sağlıktan eğitime dek vatandaşların hizmet alanını büyütüyor. Ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulacağı bölge için konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, vatandaşların proje bitimini merakla beklediklerinden söz etti. Konut projesinde inşaatların tamamlandıktan hemen sonra ihaleye alınmasına karar verildiği hakkında bilgilendiren Başer, 22 Nisan 2021’i ihale günü olarak duyurdu.

Bittiği gibi ihale edilecek

Projede inşaat çalışmalarının bitmesiyle ihale edilmesi bir olacak. Vatandaşların konut projesi için oluşturduğu sabırsızlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından da görüldü. Projede 643 konut, ticaret merkezi ve camii alanlarının yaratılacağı şimdiden konuşulurken, TOKİ inşaatta hızını bir an olsun düşürmüyor. Projeyi zaman kaybına uğratmak istemediklerini açıklayan Yusuf Başer, Yozgat’ın yeni alanı hakkında beklentilerini korumaktadır.

İhale haberlerine göz atmak için tıklayınız.