Kategoriler
Emlak Haberleri

Yücel Park’da ön satışlar başladı

Teknik Yapı tarafından İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Yücel Park Kartal projesinde çalışmalara başlandı.

20 bin 972 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı Yücel Park projesi 10 blokta toplam 825 adet daire ve 17 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Her tür aile tipine hitap edebilecek büyüklüklerde tasarlanan Yücel Park Kartal projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerinden meydana geliyor.

2202 yılı içerisinde tamamlanması ve dairelerin sahiplerine teslim edilmesi beklenen Yücel Park Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 299 bin TL’den başlıyor.

156 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olacak olan Yücel Park Kartal projesinde lansman dönemine kadar yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Kartal Adliyesi yanında bulunan Yücel Sitesi’nin olduğu alana inşa edilecek olan Yücel Park projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, buhar odasına, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 10 08