Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

YücelPark ile ön satış fırsatları

Kartal Adliyesi’nin ve metro istasyonunun hemen yakınında bulunan YücelPark konutları, 20 bin 972 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Teknik Yapı’nın imza attığı proje, 825 adet daireyi ve 17 adet ticari üniteyi içerisinde barındırıyor.

Hastanelere ve birçok okula yakın mesafede bulunan projedeki dairelerin fiyatı ise 387 bin liradan başlıyor. D100 yolunun yakınında bulunan ve Adalar manzaralı projenin 2021 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projedeki imkânlar nelerdir?

Beş adet büyük parkı içerisinde bulunduran YücelPark, içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzlarını, çocuk yüzme havuzunu, saunayı, buhar odasını, Türk hamamını, fitness merkezini, çocuk oyun alanlarını, açık ve kapalı otoparklarını barındırıyor. Basketbol sahasının ve yürüyüş parkurunun da bulunduğu projede kameralı ve canlı güvenlik hizmeti mevcut durumda. Konut projesinde alışveriş yapılabilecek alanlar da mevcut durumda.

Konutların ödeme seçenekleri nelerdir?

Kişiye özel ödeme planı da oluşturulabilen ve ön satışları başlamış durumda olan proje, birçok ödeme imkânı sağlıyor. Projede, banka kredisi ile ödeme planları oluşturulabiliyor. Konut alımında şirket bünyesinde 40 ay vadeye kadar faizsiz taksit yapılabiliyor. Şirket içi 40 ayın üzerindeki vadelendirmeler ise 0.10 ile 0.98 faiz oranında sunulurken 60 aya varan vade seçenekleri sağlanıyor.

YücelPark projesindeki daire seçenekleri nelerdir?

Orhantepe Mahallesi’ne konumlandırılan YücelPark projesindeki 1+1 tipindeki daireler 46,74 metrekare ile 54,68 metrekare arasında, 2+1 daireler 76,63 metrekare ile 95,35 metrekare arasında, 3+1 daireler 111,33 metrekare ile 132,16 metrekare arasında değişirken 4+1 daireler ise 158,14 metrekare genişliğinde sunuluyor.

Teknik Yapı’nın projesi nerededir?

Teknik Yapı’nın Kartal’daki projesi, Kadıköy’ü İzmit’e bağlayan D100 yolunda yerini alan proje Hastane-Adliye metrosuna yürüme mesafesinde bulunuyor. Projedeki yapılar, ayrıca, sahile yürüyerek 5 dakikalık, AVM’ye 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Projedeki konutlardan Anadolu Yakası’nda bulunan Kadıköy, Üsküdar, Pendik, Ümraniye gibi merkezî ilçere ulaşım sağlayan bağlantı yollarının yakınında bulunuyor.

Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No: 230 Kartal / İstanbul adresi üzerinde yer alan projenin detaylarını aşağıdaki telefon numarasından yetkiliye ulaşarak öğrenebilirsiniz:

444 10 08