Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

YücelPark projesindeki ödeme kampanyası yarın bitecek!

Teknik Yapı Holdingin imzasının bulunduğu YücelPark projesindeki kampanya, yarın sona erecek. Yüzde 10 peşinata karşılık banka ve kefil aracılığı olmadan ödeme planının oluşturulduğu kampanya, yoğun talep üzerine uzatıldı.

Kampanya kapsamında yarına kadar yüzde 0,64 oranla 72 ay taksitle ev almak mümkün. Kampanyadaki satın alımlarda ödemelerin ise 2021 yılında başlayacağı belirtilirken Firma tarafından yapılan açıklamada “Yoğun talebiniz için teşekkür ederiz. Siz istediniz biz uzattık.” denildi.

YücelPark projesindeki daire fiyatları

Konutlarının Adalar ilçesinin manzarasını gördüğü projedeki 53 metrekare ile 55 metrekare büyüklüklerinde değişen bir odalı ve bir salonlu daire tipinin başlangıç fiyatı, 524 bin 400 lira. Kartal’da inşa edilen projedeki metrekare büyüklükleri 82 ile 95 seviyeleri arasında değişen iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, 809 bin 400 liradan başlayan fiyatlardan alıcı buluyor.

Dokuz bloktan oluşan proje, içeresinde 825 adet daireyi, 17 adet ticari üniteyi barındırıyor. Projedeki büyüklükleri 111 metrekare ile 132 metrekare değerleri arasında değişen üç odalı ve bir salonlu daire tipleri, 1 milyon 138 bin 400 liradan başlarken 153 metrekarelik dört odalı ve bir salonlu daire tipi 1 milyon 697 bin 200 lira.

Projedeki sosyal aktivite alanları neler?

Açık yüzme havuzunun ve kapalı yüzme havuzunun bulunduğu YücelPark projesindeki site alanında çocuklar için yüzme havuzu da bulunuyor. Projede, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Projede, basketbol sahası ve yürüyüş yolu bulunuyor. Bol yeşil alanlara, ağaçlara yer verilen projede açık otopark ve kapalı otopark alanları düzenlenmiş durumda.

YücelPark projesinde ulaşım avantajları

Kartal’ın büyük sahiline; hastaneye ve adliyeye beşer dakikalık mesafede bulunan proje, alışveriş merkezine ise 10 dakikada ulaşım olanağı sunuyor. Kadıköy, Üsküdar, Tuzla ve Pendik ilçelerinin yanı sıra Ataşehir ve Ümraniye ilçelerine de kısa mesafelerde yer alan proje eğitim kurumlarını da çevreliyor.

YücelPark projesinin satış ofisi: Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi, No: 230 Kartal / İstanbul

Çağrı ve WhatsApp hattı: 444 10 08

Zingat, Taşınmaz Haber