Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

YücelPark projesinden yüzde 0,64 oranlı kefilsiz daireler

Teknik Yapı’nın imzasının bulunduğu YücelPark projesindeki kampanya sürüyor. Kartal’a konumlandırılan projedeki konut satın alımında bankasız ödeme planı oluşturuluyor. Daire satın alımlarında kefil istenmiyor.

Adalar manzarasının konutlarına eşlik ettiği projedeki dairelerin fiyatı, yüzde 0,64 oranıyla 72 ay vadelere bölünüyor. Ayrıca, ödemelerinin 2021 yılında başlatıldığı kampanyada, yüzde 10 peşinat isteniyor. Ayrıca, projedeki satın alımlarında yüzde 10 indirim imkânı bulunuyor.

İçerisinde mağazalara da yer verilen projedeki daire fiyatları ise 524 bin 400 liradan başlıyor, 1 milyon 697 bin 200 liraya kadar çıkıyor.

YücelPark projesindeki daireler

Dokuz blok içerisinde 825 adet daireyi ve 17 adet ticari üniteyi alan projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler 46,74 metrekare büyüklüğü ile 54,68 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daireler 76,63 metrekare büyüklüğü ile 95,35 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu daireler 111,33 metrekare büyüklüğü ile 132,16 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor.

Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise 158,14 metrekare büyüklüğünde tamamlanıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Önümüzdeki yılın haziran ayına kadar teslimlerinin başlatılması beklenen YücelPark projesinde beş adet büyük park bulunuyor.

Yeşil alanlara yer verilen projede; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları bulunuyor. Basketbol sahasının ve yürüyüş yolununda kurulduğu projede, açık otoparka ve kapalı otoparka da yer veriliyor.

YücelPark projesi merkezî bir konumda

Sahile ve Hastane-Adliye metro istasyonuna 5 dakikalık; AVM’ye ise 10 yürüme mesafelerine konumlandırılan proje, Kadıköy, Üsküdar, Pendik ilçelerine komşu durumda.

D100 yolunun yakınında inşa edilen proje Ümraniye’ye de konumu sayesinde kolay ulaşım sağlayan proje; Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi, No: 230 Kartal / İstanbul adresinde bulunuyor.

Eğitim kurumlarını çevresine alan YücelPark konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık mesafede.

Çağrı ve WhatsApp: 444 10 08