Kategoriler
Emlak Haberleri

Yücesoy 2019’da da yatırımlarına devam edecek

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, 2019 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini ve yeni proje çalışmaları gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Cem Yücesoy, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde bile mevcut projelerine yenilerini eklediklerini söyledi. Yücesoy, 2018’de yapımına başladıkları İdeal Ofis, Yücesoy Mahalle, Studio City 7’nci Etap, Yücesoy Konsept, Statü, Kuzey Şehir, Kuzey Şehir Koru ve Yücesoy Santrali projelerinin çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Son 10 yılda 2 bin konutu sahipleriyle buluşturduklarını kaydeden Cem Yücesoy, “2018’in ikinci yarısında Metrofis ve Park Yücesoy Çiğli’nin teslimini yaptık. 2019’un ikinci yarısında da Mahalle, İdeal Ofis ve Kuzeyşehir projelerini teslim edeceğiz. Tüm şantiyelerde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2018 yılında 600 bağımsız bölüm teslim ettik. 2019’un ilk yarısında da 600 bölüm daha teslim edeceğiz. Krizin başladığı ağustos ayından beri 80 milyon TL kaynak aktardık, bu yıl içinde de yatırımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.