Kategoriler
Proje Haberleri

Yücesoy Konsept’te peşin ödemede indirim

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Yücesoy Mühendislik firması imzasıyla hayata geçirilen Yücesoy Konsept konut projesi, toplam 3 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 blokta toplam 140 adet daireden meydana gelen konut projesinde, tüm daireler 1+1 tipte tasarlandı. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 49 metrekare.

Konut projesindeki inşaat blokları 7 katlı olarak tasarlanmış durumda bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesindeki dairelerin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yücesoy Konsept konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 417 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde, birden çok ödeme seçeneği bulunuyor. Satılık 2 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Projede peşin alımlarda indirim yapılıyor. Konut projesinde vadeli alımlarda yüzde 50 peşinat verip kalanı için 18 ay vadelendirme yapabilmek de olanaklı.

Yücesoy Konsept konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, çamaşır makinesi de mevcut durumda. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Toplam 2 bloklu olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesinin özellikle öğrencilerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, sosyal donatılarıyla olduğu kadar merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında yer alacak olan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükseliyor.

Yücesoy Konsept konut projesi, Balatçık Mahallesi 35620 Atatürk Osb Çiğli/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 232 325 51 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.