Kategoriler
Proje Haberleri

Yücesoy Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

İzmir ilinin Menemen ilçesinde Yücesoy Kuzeyşehir Koru projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Yücesoy Mimarlık firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Söz konusu olan proje alıcılarına sunduğu konforlu yaşam alanları ile ilgi görüyor. Bahsi geçen proje on bir katlı bloklardan meydana geliyor. Yücesoy Kuzeyşehir Koru projesi bünyesinde 639 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Yücesoy Kuzeyşehir Koru projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Projede bulunan 2+1 konutlar 73 metrekare ile 120 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan 3+1 konutlar ise 114 metrekare ile 171 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların büyüklükleri 162 metrekare ile 205 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yücesoy Kuzeyşehir Koru projesinde yer alan 2+1 konutlar 244 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 391 bin 200 TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutlar da 633 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar Atatürk Mahallesi, Kuzeyşehir Mevkii, 1528/1 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen projenin 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.