Kategoriler
Proje Haberleri

Yücesoy Makro satışları başladı

Yücesoy Makro, şu an betonarme aşamasında olmakla birlikte 2 bloktan oluşan 13 katlı daireler sizleri bekliyor. Bu projede bulunan daireler 3 artı 1 konut tipindedir. Proje Yücesoy Seramik tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca proje Mersin’in Mezitli İlçesi’nde bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatı hakkında genel bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Betonarme aşamasında olan proje 2 blok 13 bloktan oluşmaktadır. Bu projede sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare ve net 110 metrekaredir. Dış yapısına bakacak olursak; projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Asansör, jeneratör ve yangın merdiveni mevcuttur. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu ve oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. İç özellikleri ise; ADSL, asansör ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin kullanılmıştır. Bunun yanı sıra Amerikan kapı, Amerikan mutfak, ankastre fırın ve set üstü ocak mevcuttur. Ayrıca giyinme odası ve vestiyer bulunmaktadır.

Engelli bireylere uygun araç park yeri, asansör, giriş/rampa, merdiven ve banyo bulunmaktadır.

Yücesoy Makro konumu hakkında

Yücesoy Makro projesi, Mersin’in Mezitli İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Söz konusu proje, alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerlere yakındır. Bunun yanında hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da civarda yer almaktadır. Ayrıca ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak anayola yakındır ve otobüsle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yücesoy Makro fiyatları nelerdir?

Yücesoy Makro yapım aşamasında olmasından dolayı fiyatlarda farklılık göstermektedir. Ayrıca katlara göre de fiyatlar değişebilir. Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 15 aya teslim edilmesi beklenmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 290 97 39 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…