Kategoriler
Proje Haberleri

Yücesoy Santrall nerede yükseliyor?

İzmir’in Bornova ilçesinde, Yücesoy Mühendislik şirketi tarafından hayata geçirilen Yücesoy Santrall konut projesi, toplamda 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplamda 2 etaptan meydana gelecek konut projesinin ilk etabında 140 daire yer alırken ikinci etabın tamamlanmasıyla daire sayısının 400’e çıkması bekleniyor. Projede ayrıca 13 de dükkân mevcut durumda. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki konutların büyüklükleri ise 50 metrekare ila 90 metrekare arasında yer alıyor.

Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki daireler, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Yücesoy Santrall konut projesi ödeme alternatifleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 445 bin TL’den, 2+1 tipteki konutların fiyatları 518 bin TL’den, 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yaklaşık yarısı satılmış durumdaki konut projesinden kişiye özel ödeme koşullarından faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Yücesoy Santrall konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, kapalı spor salonu, temizlik hizmeti, çarşı, güvenlik, kameralı güvenlik, kafe, restoran ve AVM gibi birçok sosyal donatı özelliği var.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Sosyal donatılarıyla da dikkat çeken konut projesi, merkezi konumuyla yoğun ilgi görüyor. Konut projesinde, blokların hemen altında yer alacak AVM’de birçok kafe ve gurme restoranlar bulunacak. Bu mekânların çevredeki üniversitelerin öğrencilerinden oldukça yoğun ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Toplamda 4 adet bloktan meydana gelecek konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Yaşar Üniversitesi’ne çok yakın bir konumda yükselen Yücesoy Santrall konut projesi, Kazımdirik Mahallesi 35100 Bornova/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0232 328 20 20