Kategoriler
Proje Haberleri

Yüksekdağ Çamlıca projesi ön talep aşamasında!

Yüksekdağ Çamlıca Projesi, Üsküdar ilçesinin yaklaşık 11.000 nüfuslu Çamlıca semtindedir. Yüksekdağ Gayrimenkul şirketinin bu projesi için belirlenen alanın büyüklüğü 10.000 m2’dir. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yüksekdağ ise ön talep aşamasının başladığını duyurmuştur.

Küçük Çamlıca mahallesindeki bu proje, boğaz manzaralı bir eve sahip olmak isteyenlerin zevkine oldukça uygun bir konumdadır. Dolayısıyla kısa sürede pek çok talep alması muhtemeldir. Başkan Yüksekdağ’ın da belirttiği gibi, mavi ve yeşilin beraber bulunduğu bir konuma sahip olan yeni konutlar, lüks yaşamak isteyenler için de en iyi seçeneklerdendir.

Deprem yönetmeliğine tamamen uygun olan Yüksekdağ Çamlıca konutları, oda sayıları itibarıyla da farklı taleplere hitap etmektedir. Daireler, 4,5 + 1, 5 + 1 ya da 6,5 + 1 gibi birbirinden farklı sayıda odalara sahiptir. Alıcılar, aile mevcutlarına ya da çeşitli ihtiyaçlarına göre bu seçeneklere yönelebilir. Ayrıca tam olarak 36 farklı konuttan meydana gelen proje, güzel manzaralı teraslarıyla da dikkat çekmektedir.

Yüksekdağ Çamlıca projesinin detayları

Yüksekdağ Çamlıca Projesi, şehir merkezinin fazla uzağında olmayan lüks ve konforlu daireler bulundurmaktadır. İstanbul Boğazı’nı rahatlıkla görmekte olan dairelerin içinde ankastre beyaz eşyalar mevcuttur. Bununla birlikte kapalı otopark, 7 / 24 aktif olan güvenlik kameraları ve güvenlik personeli de en yararlı özelliklerdendir. Proje tasarımı, spor yapmaktan keyif alanlar için de uygundur. Örneğin bu projede fitness salonu ve yürüyüş parkurları vardır. Dolayısıyla konut sakinlerinin, başka spor salonlarına gitmekle uğraşmaksızın sportif faaliyetleri sürdürme imkanı söz konusudur.

Zemin etüdü tamamlanmış olan bu dairelerin yeterince sağlam olmaları dışında, ısı ve ses yalıtımı da iyi durumdadır. Bundan dolayı hem yaz hem de kış mevsimlerinde enerji tasarrufunu en yüksek seviyeye çıkarmak mümkün olmaktadır. Bunların dışında, projedeki tüm daireler ebeveyn banyosuna sahiptir. Ayrıca dairelerde, ebeveynlere özel olan bir giyinme odası da vardır. Bu oda, giyim eşyalarının ve çeşitli aksesuarların saklanması için oldukça elverişlidir.

Yüksekdağ Çamlıca dairelerinin fiyatları ne kadar?

Bu lüks konutların fiyatları da önemli bir konudur. Fakat Yüksekdağ Çamlıca Projesi ile alakalı fiyat bilgileri henüz kesinleşmemiştir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için 0216 328 27 27 numarası aranmalıdır.

Diğer bazı Çamlıca projeleri: Çamlıca Doğa Villaları, Ala Çamlıca Konakları ve Pırlanta Çamlıca.