Kategoriler
Emlak Haberleri

Yüksekoba Lotus Park’ta çalışmalar başladı

Yüksekoba İnşaat tarafından Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Millet Mahallesi’nde hayata geçirilen Lotus Park Residence projesinde çalışmalara başlandı.

Yıldırım Mahallesi, Derya Caddesi üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen Yüksekoba Lotus Park Residence projesi toplam 12 adet konut bloğundan meydana geliyor. Projede dairelerin dışında ayrıca ticari alanlar da yer alıyor.

2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 3+1 dubleks olmak üzere toplam dört tip dairelerin yer aldığı Yüksekoba Lotus Park Residence projesinde daire alanları ise 113 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 2+1 daireler 113 metrekare ile 116 metrekare, 3+1 daireler ise 132 metrekare ile 138 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.

Yüksekoba Lotus Park Residence projesinde satılık daire fiyatları, projenin arsa alanı, ödeme seçenekleri, daire büyüklükleri, teslim tarihi gibi bilgiler henüz belli değil.

Lotus Park Residence projesinde kapalı otopark, açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun parkı gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 0224 360 32 60