Kategoriler
Toki Haberleri

Yüksekova Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari İli, Yüksekova İlçesi, Esenyurt Mahallesi’nde inşa ettirilen inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Hakkari Yüksekova Toki 1. ve 2. etap projesinde kuralar çekildi.

Hakkari, Yüksekova 5. bölgede hayata geçirilen 3 bin 064 adet konutun yer aldığı Hakkari Yüksekova Toki 1. ve 2. etap projesinin ihalesi 2016 yılında gerçekleştirilmişti. Bu projede yer alan konutlardan 1. bölge 1. ve 2. etapta yer alan ve inşası tamamlanan 1.256 adet dairenin kura çekilişi 21 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilmişti.  Bu günden geriye kalan toplam 483 adet dairenin kura çekilişi yapıldı.

Yüksekova 1. bölge 1. etap ve 2. etapta yer alan 20 adet iş yeri ve 483 adet dairenin kura çekilişi noter huzurunda Yüksekova Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Toplam 483 adet dairenin hak sahibi belirleme kura çekilişi Yüksekova  Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda noter huzurunda yapılan törenle gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Hakkari Yüksekova Toki kura sonuçları belli olacak. Yöresel mimaride inşa edilen konutların dışında projede ayrıca ticari üniteler de yer alıyor.

Hakkari Yüksekova Toki Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura çekilişi sonucu daire sahibi olanların kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura sonuçlarını web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenmek mümkün olmaktadır.

Tel: 444 86 54