Kategoriler
Proje Haberleri

Yüksel Altun Towers satışları devam ediyor

Yüksel Altun Towers konut projesi şehrin gürültüsünden uzak konumu ve temiz havası ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde yükselen proje Yüksel Altun İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şahinbey İlçesi Beştepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Yüksel Altun Towers hem estetik hem de kaliteli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri ADSL, görüntülü diafon, yangın alarmı gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca daireler Hilton banyo, vestiyer gibi özelliklere sahipken balkon dahil bireysel yerden ısıtmalıdır. Zengin peyzaj alanına sahip sitede ise çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra açık otopark, kapıcı daireleri, su deposu, jeneratör gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Şahinbey konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 130 ile 190 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Yüksel Altun Towers konumu ve fiyatları hakkında

Yüksel Altun Towers konut projesi, Gaziantep’in temiz havasıyla bilinen Beştepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Onkoloji-Antepia civarında yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

130 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 600 bin TL ile 675 bin TL arasında,

3+1 ve 190 metrekare brüt alana sahip daireler 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 999 19 69 ve 0533 045 47 93 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…