Kategoriler
Proje Haberleri

Yücelen Doğa Park Evleri satışları devam ediyor

Düzce Akçakoca konut projesi Yükselen Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Düzce İli, Akçakoca İlçesi, Osmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Yücelen Doğa Park Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Akçakoca İlçesi, Osmaniye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplam 16 adet daire yer almaktadır. Düzce konut projesinde kapalı özel otopark yer almaktadır. Proje, Osmaniye Mahallesi’nde doğa ve deniz manzaralı süper lüks daireler sunmaktadır.

4 katlı bloklardan oluşan Yücelen Doğa Park Evleri konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 ve 4+2 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare ile 290 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 145 metrekare, 4+2 tip daireler ise brüt 290 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda deniz manzarası ve doğadan gelen temiz atmosfer, projeye değer katan özelliklerdendir.

Yücelen Doğa Park Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Düzce konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 580 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 145 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+2 dubleks tip ve 290 metrekare brüt alana sahip daireler 920 bin TL’den başlayan fiyatlara satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Düzce konut projesi konumu itibari ile okul, hastane, AVM’lere yakın mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye, park gibi cazibe merkezlerine de oldukça yakın mesafededir. İhtiyacınız olan her yer 5 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 948 59 08 ve 0544 975 08 08 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version